Gastenboek

22 berichten op 5 pagina's
Yvonne H
08-01-22 19:34:22
Voor ons zoontje, 2 jaar, hebben wij zowel een verzwaringsdeken als een verzwaringsslaapzak gehuurd. Deken werkte niet, want daar bleef hij niet onder liggen. Slaapzak werkte wel heel goed. Ons zoontje slaapt nu langer door s nachts. Na de huurperiode hebben we ons eigen slaapzak laten verzwaren door Heleen.
Contact verliep heel goed, Heleen vraagt regelmatig hoe het gaat, en gaf tips waar nodig.
Carlijn .
16-11-21 18:50:59
Op advies van de ergotherapeut een deken gehuurd voor onze dochter. Na een week proberen en tussendoor contact met Heleen voor tips heeft het voor ons helaas niet gebracht wat we gehoopt hadden. Maar het is ideaal om het op deze manier te kunnen proberen.
Heleen neemt de deken ook retour als niet het gewenste resultaat heeft. Wij hebben het als heel prettig ervaren om het op deze manier te kunnen doen.
Ilse Peters
20-08-21 22:35:15
Na lang tubben met onze dochter hebben wij een deken gehuurd om uit te proberen of dit onze problemen met in slaap vallen zou verbeteren. Tot ons wonder viel zij nu 1 dag al na een half uur in slaap. Nu na een jaar is ze binnen 10 min in slaap en slaapt zij het klokje rond.

Inmiddels nu een kleine meneer erbij die snachts loopt te feesten.
Wij liepen elke nacht op met hem.
Op Facebook zag ik toen een berichtje dat je nu ook een verzwarringsslaapzak kon uitproberen. Na 3 dagen wilde hij al liggend bij mij op rust komen. Na 4 dagen sliep hij klokje rond en zag je hem vechten tegen zijn slaap maar... De slaapzak won het gevecht. Inmiddels een deken aan het uitproberen voor het gewicht dat hij nog meer op rust komt.

Wij raden iedereen aan, huur zo deken om te zien of het ook bij jullie werkt.
Zoja wil je ook niet meer zonder.

Wij kunnen al niet meer zonder!

Bedankt voor jou advies en voor je hulp!
Jenneke Geertsen
11-07-21 09:00:53
In oktober al een verzwaringsdeken gehuurd en gekocht voor mijn zoontje van 3. Tot aan afgelopen maand heeft hij er prima onder geslapen en sliep hij ook snel in. Daarna wilde hij hetdeken niet meer. Ik mocht het verzwaringsdeken omruilen voor een Slaaptunnel.. 2e nacht wilde hij het niet meer. Maar toch doorgezet. Nu slaapt hij weer binnen 5 minuten!
Bianca Durfort
27-06-21 20:34:39
Een paar weken geleden een verzwaringsdeken gehuurd voor mijn zoon ivm prikkelverwerking. Hij vindt de deken erg prettig dus aangeschaft. Omdat ik zelf een slechte slaper ben ook voor mezelf een deken gehuurd..ik slaap er zoveel beter door! Dus ook deze gekocht. Daarnaast ook nog een verzwaringskussentje voor mijn zoon aangeschaft. Enfin, superservice en ik raad leentjesdekens echt aan, zeker omdat je de dekens kan huren voordat je overgaat tot aanschaf.
Tonen: 5  10   20