Gastenboek

Ilse Peters
20-08-21 22:35:15
Na lang tubben met onze dochter hebben wij een deken gehuurd om uit te proberen of dit onze problemen met in slaap vallen zou verbeteren. Tot ons wonder viel zij nu 1 dag al na een half uur in slaap. Nu na een jaar is ze binnen 10 min in slaap en slaapt zij het klokje rond.

Inmiddels nu een kleine meneer erbij die snachts loopt te feesten.
Wij liepen elke nacht op met hem.
Op Facebook zag ik toen een berichtje dat je nu ook een verzwarringsslaapzak kon uitproberen. Na 3 dagen wilde hij al liggend bij mij op rust komen. Na 4 dagen sliep hij klokje rond en zag je hem vechten tegen zijn slaap maar... De slaapzak won het gevecht. Inmiddels een deken aan het uitproberen voor het gewicht dat hij nog meer op rust komt.

Wij raden iedereen aan, huur zo deken om te zien of het ook bij jullie werkt.
Zoja wil je ook niet meer zonder.

Wij kunnen al niet meer zonder!

Bedankt voor jou advies en voor je hulp!
Jenneke Geertsen
11-07-21 09:00:53
In oktober al een verzwaringsdeken gehuurd en gekocht voor mijn zoontje van 3. Tot aan afgelopen maand heeft hij er prima onder geslapen en sliep hij ook snel in. Daarna wilde hij hetdeken niet meer. Ik mocht het verzwaringsdeken omruilen voor een Slaaptunnel.. 2e nacht wilde hij het niet meer. Maar toch doorgezet. Nu slaapt hij weer binnen 5 minuten!
Bianca Durfort
27-06-21 20:34:39
Een paar weken geleden een verzwaringsdeken gehuurd voor mijn zoon ivm prikkelverwerking. Hij vindt de deken erg prettig dus aangeschaft. Omdat ik zelf een slechte slaper ben ook voor mezelf een deken gehuurd..ik slaap er zoveel beter door! Dus ook deze gekocht. Daarnaast ook nog een verzwaringskussentje voor mijn zoon aangeschaft. Enfin, superservice en ik raad leentjesdekens echt aan, zeker omdat je de dekens kan huren voordat je overgaat tot aanschaf.
Dionne Simileer
27-05-21 20:18:01
Bij Heleen 2 verzwaringsdekens gehuurd om te proberen. Dagelijks stuurde zij een berichtje met de vraag hoe het ging en eventuele tips. Onze dochter is pas 3 dus het was niet zeker of het zou werken. Uiteindelijk besloten geen verzwaringsdeken aan te schaffen omdat onze dochter het niet fijn vond. We zijn voor de slaaptunnel gegaan van Heleen. Vanaf dag één slaapt onze dochter heerlijk onder de tunnel en is zij snachts niet meer wakker geweest. Wat een uitkomst!!!
Wat wij voornamelijk als erg prettig hebben ervaren is de betrokkenheid van Heleen en en de snelle reacties.
Annelies
19-04-21 20:54:21
Bij Heleen een verzwaringsdeken aangeschaft met de printjes die mijn dochter leuk vindt. Heleen reageert snel, legt goed uit en is betrokken. Kreeg regelmatig berichtjes met de vraag hoe het gaat en advies om evt iets aan te passen (eerst op de bank proberen, deken dwars leggen). Na eerst 2 weekjes huren de gemaakte deken aangeschaft. Dochter moest wel wennen, vind het inmiddels fijn, al gaan de nachten nog niet altijd helemaal goed qua doorslapen. Maar wie weet komt dat nog.
Linda Schuitema
26-03-21 10:24:14
Onze zoon van 7 slaapt altijd laat in. Hij kan gewoon niet in slaap komen. Begin februari eerst een deken gehuurd, hier sliep hij heerlijk onder. Daarna een andere aangeschaft, want hij wilde graag een ander printje. Nog steeds is hij heel blij met zijn deken. Nu de scholen weer begonnen zijn, heeft hij soms weer wat moeite met inslapen, maar hij blijft wel lekker liggen en vond zijn zwaartedeken nog steeds erg fijn.
Anita nooteboom
30-01-21 21:38:49
via een vriendin gehoord van de dekens en op proef dus met 4,5 kg gestart .
Ben slechte slaper en last van restless legs. Vond de deken wat smal en sliep niet veel beter.
Dus omgewisseld voor 6,5 kg en grotere.
Voeld letterlijk als een warme deken om mij heen en de beentjes lijken ook wat rustiger dus deze aangeschaft.
Dankjewel
Nelleke Nelleke Mulder
15-01-21 20:41:12
Ik heb zelf slaap problemen en kwam achter de verzwaring deken van Heleen.
Een paar dagen geprobeerd en inmiddels een aan geschaft. Ik val sneller in slaap.
Heleen heeft dagelijks contact gehad met me en ben super blij ermee.
Heleen bedankt voor de deken en de service 👍👍
Anita Verheul
11-11-20 20:11:39
Onze zoon van 15 met ADHD stuiterde snachts zijn hele bed door. Hij trapte zelfs zo erg dat zijn bed geregeld ontzet was. Ook het in slaap vallen was nogal lastig. Hij slikte melatonine maar dat hield het stuiteren niet tegen. We waren toch wel op zoek naar een andere oplossing. Via Heleen een deken kunnen lenen van 6 kilo. Zijn puberlijf vond dat nogal smal. De deken was 1 meter breed en bij het draaien was hij de deken vaak kwijt. Heleen zocht iedere dag contact en samen zijn we tot een oplossing gekomen. Hij slaapt nu onder een deken van 8 kilo en 140 breed. De oplossing!! Onze zoon slaapt nu goed door, stuitert niet meer en wordt uitgeruster wakker. Zijn humeur is daardoor ook veel beter. Wij zijn blij.
Marion Drost
30-10-20 17:30:53
Ik was op internet op zoek naar iets wat mijn zoontje van 7 jaar kon helpen met slapen. Hij krijgt de lichtste vorm van melatonine maar ik merkte dat dat niet meer genoeg was, het duurde lang voordat hij sliep, s'nachts vaak wakker en heel erg vroeg stond hij weer naast zijn bed. Hij had er zelf echt last van en was overdag moe.Ik kwam toen de verzwaringsdeken tegen maar het kost erg veel geld zonder dat je weet of het werkt.
Gelukkig kwam ik online bij Heleen uit en hier kon ik de deken huren.
De eerste nacht vond mijn zoontje het niet fijn maar gaandeweg vond hij het lekker om onder de deken te slapen en ging hij ook beter slapen.
Nu slaapt hij snel in en hij slaapt door, meestal is hij wel vroeg wakker maar af en toe slaapt hij zelfs wat uit.
Kortom , wij zijn erg blij met de deken en vond het helemaal prettig dat we het eerst konden uitproberen.
Ook het overleg en de betrokkenheid van Heleen was erg fijn.
Bedankt Heleen
Miriam van der Pers
30-10-20 10:20:18
Ik kwam op Facebook tegen dat je de dekens kon huren bij Heleen. Ik heb voor zowel mijn zoontje en dochtertje een deken gehuurd. Mijn dochter is een sprookje snachts en ontzettend veel wakker maar sinds de deken slaapt ze heerlijk door! We zijn nu ook aan het afbouwen met melatonine omdat de deken haar heerlijk laat slapen. Mijn zoontje heeft het in het begin warm gehad en vond “de balletjes” niks maar na wat doorzetten en ruilen naar een iets lichtere deken slaapt ook hij heerlijk. Ook komen ze met flinke regelmaat naar beneden om op de bank te chillen. Bedankt Heleen voor je goede zorgen en leuk contact!!
Esther Verzijl
14-10-20 09:36:56
Onze dochter van 8 slaapt bijna nooit door.
2 weken een deken geprobeerd maar gaf helaas nog niet het effect wat we hadden gehoopt
Daarna een zwaardere deken geprobeerd en dat ging stukken beter. Ze slaapt nu veel vaker door.
Heleen bedankt voor je geduld!
Jolanda Gadellaa
05-09-20 11:23:46
We hebben 2 weken een deken gehuurd en uiteindelijk zojuist aangeschaft. We merkten gelijk hoeveel beter dochter hiermee sliep. We merkten pas echt het verschil toen ze door omstandigheden 2 nachten zonder moest slapen, moeilijk inslapen, in de nacht wakker worden. We zijn echt overtuigd dat dit werkt. Bedankt Heleen voor het meedenken en het regelmatig checken hoe onze ervaring was tijdens de huur zodat je eventueel mee kon denken. Super service, super ervaring.
Marie-Louise van Brakel
02-09-20 22:43:18
Lieve Heleen,

hier een heel tevreden dametje die lekker slaapt onder je deken. Wat wij heel fijn vonden is dat het bij Leentje’s Dekens mogelijk is om eerst een deken te huren en te zien welke zwaarte het beste is voor onze dochter. De huurdeken bleek iets te licht qua gewicht te zijn dus heeft Heleen er voor ons een gemaakt en mochten we uit heel veel stoffen kiezen.

Namens ons maar zeker namens Yvke: enorm bedankt!
Jannet Minnaard
24-07-20 19:34:47
Onze dochter sliep al jaren vreselijk slecht. Tussen twee en half vijf was ze standaard wakker. Ik heb ze de laatste jaren elke avond 5 milligram melatonine gegeven. Normaal valt een paard daar van om maar Alice niet hoor. Slapen kwam nog steeds niet in haar woordenboek voor. Toen ik berichten over verzwaringsdekens las dacht ik nou misschien een optie. Maar ze zijn nogal prijzig. Dus het werd opgeschoven. Tot ik het bericht op Facebook zag dat we eerst konden proberen. Dat gaf de doorslag. Ik kon er de volgende week al om en ze ging het proberen. Het was wennen en de eerste dagen heeeeeeeel warm. Maar nu....gaat ie binnenkort mee op vakantie. Hij hoort bij haar net als haar knuffel. En melatonine heb ik niet meer in huis....
Wanda Mos
12-07-20 11:07:07
Al bijna een jaar tobte ik met mijn dochter van 12. Ze is verstandelijk beperkt heeft waarschijnlijk HDHA en autisme. (Nog in onderzoek)
Via facebook kwam Heleen voorbij met haar verzwaringsdekens.
Wat een uitkomst en heel fijn dat je de gelegenheid krijgt om hem eerst te huren, zelfs als je hem na het huren koopt krijg je het huurbedrag terug.
Mijn dochter is van niet voor 23.00 uur s'avonds slapen naar slapen binnen een half uur gegaan. Jeetje wat een verschil ik heb ineens wat meer tijd voor mezelf s'avonds. Heleen bedankt voor je interesse en medeleven super!!!!!
Mara Mara Tutuarima
10-07-20 03:40:49
Mijn zoon is altijd een onrustige slaper geweest. Hij heeft vooral moeite met inslapen. De laatste tijd viel hij alleen nog in slaap met melatonine. Na een bericht op FB heeft Heleen een verzwaringsdeken voor ons gemaakt, superleuke stof ook. Meteen de eerste dag sliep hij binnen 10 minuten! Ook slaapt hij de nacht door en krijgen we ‘m s’morgens met moeite uit bed. Wat een verschil! Voor ons een wonderdeken!
Sandra Van der sluijs
20-06-20 20:50:13
Al jaren zit ik te twijfelen of ik een verzwaringsdeken aan zou schaffen voor onze hsp zoon, die heel onrustig slaapt. Vele malen wakker per nacht en veel draaien. Slik al jaren melatonine om in slaap te komen.
Na contact met heleen gaf zei aan deken te mogen huren voor een mooie prijs en bij aanschaf zou dat van koopprijs afgaan. Alleen waren geen dekens meer beschikbaar. Na vragen waren onze zoon van hield en hij net een papegaaien slaapkamer heeft gekregen krijg ik een foto met een super toffe stof met papegaaien. Echt wat een service. Wij hebben de 4 kg geprobeerd, maar je krijg hem niet meer terug!!! Wat vind hij hem fijn en wat is hij gelukkig. Zelfs geen melatonine om te gaan slapen. Echt nogmaals super bedankt, en ook voor de interesees tijdens de proefweek. U bent een geweldig mens!!! En de deken is een aanrader!!!!!
Mariska Viergever
17-06-20 21:13:08
Onze dochter sliep al erg slecht en we hadden het erover gehad om te kijken of we een verzwaringsdeken konden proberen. Op fb kwam ik een bericht tegen dat we ze konden huren. Een bericht gestuurd en ik kon dezelfde dag een deken op komen halen. Elke dag kregen we een bericht om te vragen hoe het ging. Tijdens de week konden we om de 2 a 3 dagen een ander gewicht proberen zodat we een goed beeld hadden wat voor onze dochter prettig was.
Nadat we een deken besteld hadden, bleek er een naadje los te zijn waardoor er balletjes uitgevallen waren. 's Morgens terug gebracht en 's avonds hadden we hem weer terug. Echt super!
Ook nu we de deken al hebben, krijgen we nog geregeld de vraag hoe het nu gaat met slapen.
Topservice en zeker een aanrader!
Carola Reedijk
16-06-20 21:08:04
Wat een lieve meelevende mevrouw is dit.ik kwam een advertentie tegen op fb ik heb info opgevraagd! Er werd super goed met me meegedacht! Er werd speciaal een deken gemaakt voor mijn zoon om te huren! Ik kreeg elke dag een berichtje met de vraag hoe het ging met het slapen! Ik heb de deken een weekje gehuurd en uiteindelijk gekocht! Heel erg blij mee. Een super lieve meedenkende vrouw met een top service. Als de deken hier weer aan vervanging toe is bestel ik hier zeker weer een nieuwe! Gr carola
Tonen: 5  10   20