Gastenboek

15 berichten op 3 pagina's
Miriam van der Pers
30-10-20 10:20:18
Ik kwam op Facebook tegen dat je de dekens kon huren bij Heleen. Ik heb voor zowel mijn zoontje en dochtertje een deken gehuurd. Mijn dochter is een sprookje snachts en ontzettend veel wakker maar sinds de deken slaapt ze heerlijk door! We zijn nu ook aan het afbouwen met melatonine omdat de deken haar heerlijk laat slapen. Mijn zoontje heeft het in het begin warm gehad en vond “de balletjes” niks maar na wat doorzetten en ruilen naar een iets lichtere deken slaapt ook hij heerlijk. Ook komen ze met flinke regelmaat naar beneden om op de bank te chillen. Bedankt Heleen voor je goede zorgen en leuk contact!!
Esther Verzijl
14-10-20 09:36:56
Onze dochter van 8 slaapt bijna nooit door.
2 weken een deken geprobeerd maar gaf helaas nog niet het effect wat we hadden gehoopt
Daarna een zwaardere deken geprobeerd en dat ging stukken beter. Ze slaapt nu veel vaker door.
Heleen bedankt voor je geduld!
Jolanda Gadellaa
05-09-20 11:23:46
We hebben 2 weken een deken gehuurd en uiteindelijk zojuist aangeschaft. We merkten gelijk hoeveel beter dochter hiermee sliep. We merkten pas echt het verschil toen ze door omstandigheden 2 nachten zonder moest slapen, moeilijk inslapen, in de nacht wakker worden. We zijn echt overtuigd dat dit werkt. Bedankt Heleen voor het meedenken en het regelmatig checken hoe onze ervaring was tijdens de huur zodat je eventueel mee kon denken. Super service, super ervaring.
Marie-Louise van Brakel
02-09-20 22:43:18
Lieve Heleen,

hier een heel tevreden dametje die lekker slaapt onder je deken. Wat wij heel fijn vonden is dat het bij Leentje’s Dekens mogelijk is om eerst een deken te huren en te zien welke zwaarte het beste is voor onze dochter. De huurdeken bleek iets te licht qua gewicht te zijn dus heeft Heleen er voor ons een gemaakt en mochten we uit heel veel stoffen kiezen.

Namens ons maar zeker namens Yvke: enorm bedankt!
Jannet Minnaard
24-07-20 19:34:47
Onze dochter sliep al jaren vreselijk slecht. Tussen twee en half vijf was ze standaard wakker. Ik heb ze de laatste jaren elke avond 5 milligram melatonine gegeven. Normaal valt een paard daar van om maar Alice niet hoor. Slapen kwam nog steeds niet in haar woordenboek voor. Toen ik berichten over verzwaringsdekens las dacht ik nou misschien een optie. Maar ze zijn nogal prijzig. Dus het werd opgeschoven. Tot ik het bericht op Facebook zag dat we eerst konden proberen. Dat gaf de doorslag. Ik kon er de volgende week al om en ze ging het proberen. Het was wennen en de eerste dagen heeeeeeeel warm. Maar nu....gaat ie binnenkort mee op vakantie. Hij hoort bij haar net als haar knuffel. En melatonine heb ik niet meer in huis....
Tonen: 5  10   20