Gastenboek

26 berichten op 6 pagina's
Sjanie S
20-06-22 14:03:05
Onze zoon van 7 jaar slaapt sinds enkele weken onder een verzwaringsdeken van leentjesdekens. Hij slaapt veel sneller in dan voorheen en slaapt prima door. De deken past, doordat wij zelf de stof konden kiezen, prima in zijn kamer. Dank voor de goede en snelle service en duidelijke uitleg.
Angel Jasperse
18-04-22 21:12:19
Mijn zoontje die gebruikt de deken nu bijna 3 maanden geloof ik. En ohh wat een verschil op school kon hij zich moeilijk concentreren stil zitten lukte amper altijd maar wibbelen. Thuis ook altijd druk met zijn lichaam ook s'nachts. Tegenwoordig slaapt hij rustig, slaapt ook vaster is rustiger zowel thuis als op school het valt zijn juffen op dat hij geconcentreerder is en lichamelijk rustiger is. Echt een verschil dank u wel ben er zo blij mee.
Miranda van Gelder
11-04-22 09:07:01
Bedankt voor de super goede service! Mijn dochter van 3 met een prikkelverwerkingsstoor­nis slaapt nu rustiger door de verzwaringsdeken. Het is fijn dat we de deken eerst konden huren. Zelfs voor het huren mochten we een mooie stof uitzoeken passend bij haar kamer. We hebben goed advies gekregen, een 4 kg deken voor 18 kg lichaamsgewicht. Na 2 weken vroeg ik aan mijn dochter wat zij wilde met de deken en ze riep heel hard: houden mama!
Joan Brand
13-02-22 14:47:03
Ik heb is sinds 4 maanden een deken van Heleen. Vanaf de eerste avond merkte ik al verschil met slapen. Heleen hield regelmatig contact via WhatsApp om te vragen hoe het ging. Ik ben nog steeds heel erg blij met mijn deken.
Yvonne H
08-01-22 19:34:22
Voor ons zoontje, 2 jaar, hebben wij zowel een verzwaringsdeken als een verzwaringsslaapzak gehuurd. Deken werkte niet, want daar bleef hij niet onder liggen. Slaapzak werkte wel heel goed. Ons zoontje slaapt nu langer door s nachts. Na de huurperiode hebben we ons eigen slaapzak laten verzwaren door Heleen.
Contact verliep heel goed, Heleen vraagt regelmatig hoe het gaat, en gaf tips waar nodig.
Tonen: 5  10   20