Gastenboek

26 berichten op 3 pagina's
Sjanie S
20-06-22 14:03:05
Onze zoon van 7 jaar slaapt sinds enkele weken onder een verzwaringsdeken van leentjesdekens. Hij slaapt veel sneller in dan voorheen en slaapt prima door. De deken past, doordat wij zelf de stof konden kiezen, prima in zijn kamer. Dank voor de goede en snelle service en duidelijke uitleg.
Angel Jasperse
18-04-22 21:12:19
Mijn zoontje die gebruikt de deken nu bijna 3 maanden geloof ik. En ohh wat een verschil op school kon hij zich moeilijk concentreren stil zitten lukte amper altijd maar wibbelen. Thuis ook altijd druk met zijn lichaam ook s'nachts. Tegenwoordig slaapt hij rustig, slaapt ook vaster is rustiger zowel thuis als op school het valt zijn juffen op dat hij geconcentreerder is en lichamelijk rustiger is. Echt een verschil dank u wel ben er zo blij mee.
Miranda van Gelder
11-04-22 09:07:01
Bedankt voor de super goede service! Mijn dochter van 3 met een prikkelverwerkingsstoor­nis slaapt nu rustiger door de verzwaringsdeken. Het is fijn dat we de deken eerst konden huren. Zelfs voor het huren mochten we een mooie stof uitzoeken passend bij haar kamer. We hebben goed advies gekregen, een 4 kg deken voor 18 kg lichaamsgewicht. Na 2 weken vroeg ik aan mijn dochter wat zij wilde met de deken en ze riep heel hard: houden mama!
Joan Brand
13-02-22 14:47:03
Ik heb is sinds 4 maanden een deken van Heleen. Vanaf de eerste avond merkte ik al verschil met slapen. Heleen hield regelmatig contact via WhatsApp om te vragen hoe het ging. Ik ben nog steeds heel erg blij met mijn deken.
Yvonne H
08-01-22 19:34:22
Voor ons zoontje, 2 jaar, hebben wij zowel een verzwaringsdeken als een verzwaringsslaapzak gehuurd. Deken werkte niet, want daar bleef hij niet onder liggen. Slaapzak werkte wel heel goed. Ons zoontje slaapt nu langer door s nachts. Na de huurperiode hebben we ons eigen slaapzak laten verzwaren door Heleen.
Contact verliep heel goed, Heleen vraagt regelmatig hoe het gaat, en gaf tips waar nodig.
Carlijn .
16-11-21 18:50:59
Op advies van de ergotherapeut een deken gehuurd voor onze dochter. Na een week proberen en tussendoor contact met Heleen voor tips heeft het voor ons helaas niet gebracht wat we gehoopt hadden. Maar het is ideaal om het op deze manier te kunnen proberen.
Heleen neemt de deken ook retour als niet het gewenste resultaat heeft. Wij hebben het als heel prettig ervaren om het op deze manier te kunnen doen.
Ilse Peters
20-08-21 22:35:15
Na lang tubben met onze dochter hebben wij een deken gehuurd om uit te proberen of dit onze problemen met in slaap vallen zou verbeteren. Tot ons wonder viel zij nu 1 dag al na een half uur in slaap. Nu na een jaar is ze binnen 10 min in slaap en slaapt zij het klokje rond.

Inmiddels nu een kleine meneer erbij die snachts loopt te feesten.
Wij liepen elke nacht op met hem.
Op Facebook zag ik toen een berichtje dat je nu ook een verzwarringsslaapzak kon uitproberen. Na 3 dagen wilde hij al liggend bij mij op rust komen. Na 4 dagen sliep hij klokje rond en zag je hem vechten tegen zijn slaap maar... De slaapzak won het gevecht. Inmiddels een deken aan het uitproberen voor het gewicht dat hij nog meer op rust komt.

Wij raden iedereen aan, huur zo deken om te zien of het ook bij jullie werkt.
Zoja wil je ook niet meer zonder.

Wij kunnen al niet meer zonder!

Bedankt voor jou advies en voor je hulp!
Jenneke Geertsen
11-07-21 09:00:53
In oktober al een verzwaringsdeken gehuurd en gekocht voor mijn zoontje van 3. Tot aan afgelopen maand heeft hij er prima onder geslapen en sliep hij ook snel in. Daarna wilde hij hetdeken niet meer. Ik mocht het verzwaringsdeken omruilen voor een Slaaptunnel.. 2e nacht wilde hij het niet meer. Maar toch doorgezet. Nu slaapt hij weer binnen 5 minuten!
Bianca Durfort
27-06-21 20:34:39
Een paar weken geleden een verzwaringsdeken gehuurd voor mijn zoon ivm prikkelverwerking. Hij vindt de deken erg prettig dus aangeschaft. Omdat ik zelf een slechte slaper ben ook voor mezelf een deken gehuurd..ik slaap er zoveel beter door! Dus ook deze gekocht. Daarnaast ook nog een verzwaringskussentje voor mijn zoon aangeschaft. Enfin, superservice en ik raad leentjesdekens echt aan, zeker omdat je de dekens kan huren voordat je overgaat tot aanschaf.
Dionne Simileer
27-05-21 20:18:01
Bij Heleen 2 verzwaringsdekens gehuurd om te proberen. Dagelijks stuurde zij een berichtje met de vraag hoe het ging en eventuele tips. Onze dochter is pas 3 dus het was niet zeker of het zou werken. Uiteindelijk besloten geen verzwaringsdeken aan te schaffen omdat onze dochter het niet fijn vond. We zijn voor de slaaptunnel gegaan van Heleen. Vanaf dag één slaapt onze dochter heerlijk onder de tunnel en is zij snachts niet meer wakker geweest. Wat een uitkomst!!!
Wat wij voornamelijk als erg prettig hebben ervaren is de betrokkenheid van Heleen en en de snelle reacties.
Tonen: 5  10   20