Gastenboek

26 berichten op 3 pagina's
Annelies
19-04-21 20:54:21
Bij Heleen een verzwaringsdeken aangeschaft met de printjes die mijn dochter leuk vindt. Heleen reageert snel, legt goed uit en is betrokken. Kreeg regelmatig berichtjes met de vraag hoe het gaat en advies om evt iets aan te passen (eerst op de bank proberen, deken dwars leggen). Na eerst 2 weekjes huren de gemaakte deken aangeschaft. Dochter moest wel wennen, vind het inmiddels fijn, al gaan de nachten nog niet altijd helemaal goed qua doorslapen. Maar wie weet komt dat nog.
Linda Schuitema
26-03-21 10:24:14
Onze zoon van 7 slaapt altijd laat in. Hij kan gewoon niet in slaap komen. Begin februari eerst een deken gehuurd, hier sliep hij heerlijk onder. Daarna een andere aangeschaft, want hij wilde graag een ander printje. Nog steeds is hij heel blij met zijn deken. Nu de scholen weer begonnen zijn, heeft hij soms weer wat moeite met inslapen, maar hij blijft wel lekker liggen en vond zijn zwaartedeken nog steeds erg fijn.
Anita nooteboom
30-01-21 21:38:49
via een vriendin gehoord van de dekens en op proef dus met 4,5 kg gestart .
Ben slechte slaper en last van restless legs. Vond de deken wat smal en sliep niet veel beter.
Dus omgewisseld voor 6,5 kg en grotere.
Voeld letterlijk als een warme deken om mij heen en de beentjes lijken ook wat rustiger dus deze aangeschaft.
Dankjewel
Nelleke Nelleke Mulder
15-01-21 20:41:12
Ik heb zelf slaap problemen en kwam achter de verzwaring deken van Heleen.
Een paar dagen geprobeerd en inmiddels een aan geschaft. Ik val sneller in slaap.
Heleen heeft dagelijks contact gehad met me en ben super blij ermee.
Heleen bedankt voor de deken en de service 👍👍
Anita Verheul
11-11-20 20:11:39
Onze zoon van 15 met ADHD stuiterde snachts zijn hele bed door. Hij trapte zelfs zo erg dat zijn bed geregeld ontzet was. Ook het in slaap vallen was nogal lastig. Hij slikte melatonine maar dat hield het stuiteren niet tegen. We waren toch wel op zoek naar een andere oplossing. Via Heleen een deken kunnen lenen van 6 kilo. Zijn puberlijf vond dat nogal smal. De deken was 1 meter breed en bij het draaien was hij de deken vaak kwijt. Heleen zocht iedere dag contact en samen zijn we tot een oplossing gekomen. Hij slaapt nu onder een deken van 8 kilo en 140 breed. De oplossing!! Onze zoon slaapt nu goed door, stuitert niet meer en wordt uitgeruster wakker. Zijn humeur is daardoor ook veel beter. Wij zijn blij.
Marion Drost
30-10-20 17:30:53
Ik was op internet op zoek naar iets wat mijn zoontje van 7 jaar kon helpen met slapen. Hij krijgt de lichtste vorm van melatonine maar ik merkte dat dat niet meer genoeg was, het duurde lang voordat hij sliep, s'nachts vaak wakker en heel erg vroeg stond hij weer naast zijn bed. Hij had er zelf echt last van en was overdag moe.Ik kwam toen de verzwaringsdeken tegen maar het kost erg veel geld zonder dat je weet of het werkt.
Gelukkig kwam ik online bij Heleen uit en hier kon ik de deken huren.
De eerste nacht vond mijn zoontje het niet fijn maar gaandeweg vond hij het lekker om onder de deken te slapen en ging hij ook beter slapen.
Nu slaapt hij snel in en hij slaapt door, meestal is hij wel vroeg wakker maar af en toe slaapt hij zelfs wat uit.
Kortom , wij zijn erg blij met de deken en vond het helemaal prettig dat we het eerst konden uitproberen.
Ook het overleg en de betrokkenheid van Heleen was erg fijn.
Bedankt Heleen
Miriam van der Pers
30-10-20 10:20:18
Ik kwam op Facebook tegen dat je de dekens kon huren bij Heleen. Ik heb voor zowel mijn zoontje en dochtertje een deken gehuurd. Mijn dochter is een sprookje snachts en ontzettend veel wakker maar sinds de deken slaapt ze heerlijk door! We zijn nu ook aan het afbouwen met melatonine omdat de deken haar heerlijk laat slapen. Mijn zoontje heeft het in het begin warm gehad en vond “de balletjes” niks maar na wat doorzetten en ruilen naar een iets lichtere deken slaapt ook hij heerlijk. Ook komen ze met flinke regelmaat naar beneden om op de bank te chillen. Bedankt Heleen voor je goede zorgen en leuk contact!!
Esther Verzijl
14-10-20 09:36:56
Onze dochter van 8 slaapt bijna nooit door.
2 weken een deken geprobeerd maar gaf helaas nog niet het effect wat we hadden gehoopt
Daarna een zwaardere deken geprobeerd en dat ging stukken beter. Ze slaapt nu veel vaker door.
Heleen bedankt voor je geduld!
Jolanda Gadellaa
05-09-20 11:23:46
We hebben 2 weken een deken gehuurd en uiteindelijk zojuist aangeschaft. We merkten gelijk hoeveel beter dochter hiermee sliep. We merkten pas echt het verschil toen ze door omstandigheden 2 nachten zonder moest slapen, moeilijk inslapen, in de nacht wakker worden. We zijn echt overtuigd dat dit werkt. Bedankt Heleen voor het meedenken en het regelmatig checken hoe onze ervaring was tijdens de huur zodat je eventueel mee kon denken. Super service, super ervaring.
Marie-Louise van Brakel
02-09-20 22:43:18
Lieve Heleen,

hier een heel tevreden dametje die lekker slaapt onder je deken. Wat wij heel fijn vonden is dat het bij Leentje’s Dekens mogelijk is om eerst een deken te huren en te zien welke zwaarte het beste is voor onze dochter. De huurdeken bleek iets te licht qua gewicht te zijn dus heeft Heleen er voor ons een gemaakt en mochten we uit heel veel stoffen kiezen.

Namens ons maar zeker namens Yvke: enorm bedankt!
Tonen: 5  10   20