Gastenboek

26 berichten op 2 pagina's
Jannet Minnaard
24-07-20 19:34:47
Onze dochter sliep al jaren vreselijk slecht. Tussen twee en half vijf was ze standaard wakker. Ik heb ze de laatste jaren elke avond 5 milligram melatonine gegeven. Normaal valt een paard daar van om maar Alice niet hoor. Slapen kwam nog steeds niet in haar woordenboek voor. Toen ik berichten over verzwaringsdekens las dacht ik nou misschien een optie. Maar ze zijn nogal prijzig. Dus het werd opgeschoven. Tot ik het bericht op Facebook zag dat we eerst konden proberen. Dat gaf de doorslag. Ik kon er de volgende week al om en ze ging het proberen. Het was wennen en de eerste dagen heeeeeeeel warm. Maar nu....gaat ie binnenkort mee op vakantie. Hij hoort bij haar net als haar knuffel. En melatonine heb ik niet meer in huis....
Wanda Mos
12-07-20 11:07:07
Al bijna een jaar tobte ik met mijn dochter van 12. Ze is verstandelijk beperkt heeft waarschijnlijk HDHA en autisme. (Nog in onderzoek)
Via facebook kwam Heleen voorbij met haar verzwaringsdekens.
Wat een uitkomst en heel fijn dat je de gelegenheid krijgt om hem eerst te huren, zelfs als je hem na het huren koopt krijg je het huurbedrag terug.
Mijn dochter is van niet voor 23.00 uur s'avonds slapen naar slapen binnen een half uur gegaan. Jeetje wat een verschil ik heb ineens wat meer tijd voor mezelf s'avonds. Heleen bedankt voor je interesse en medeleven super!!!!!
Mara Mara Tutuarima
10-07-20 03:40:49
Mijn zoon is altijd een onrustige slaper geweest. Hij heeft vooral moeite met inslapen. De laatste tijd viel hij alleen nog in slaap met melatonine. Na een bericht op FB heeft Heleen een verzwaringsdeken voor ons gemaakt, superleuke stof ook. Meteen de eerste dag sliep hij binnen 10 minuten! Ook slaapt hij de nacht door en krijgen we ‘m s’morgens met moeite uit bed. Wat een verschil! Voor ons een wonderdeken!
Sandra Van der sluijs
20-06-20 20:50:13
Al jaren zit ik te twijfelen of ik een verzwaringsdeken aan zou schaffen voor onze hsp zoon, die heel onrustig slaapt. Vele malen wakker per nacht en veel draaien. Slik al jaren melatonine om in slaap te komen.
Na contact met heleen gaf zei aan deken te mogen huren voor een mooie prijs en bij aanschaf zou dat van koopprijs afgaan. Alleen waren geen dekens meer beschikbaar. Na vragen waren onze zoon van hield en hij net een papegaaien slaapkamer heeft gekregen krijg ik een foto met een super toffe stof met papegaaien. Echt wat een service. Wij hebben de 4 kg geprobeerd, maar je krijg hem niet meer terug!!! Wat vind hij hem fijn en wat is hij gelukkig. Zelfs geen melatonine om te gaan slapen. Echt nogmaals super bedankt, en ook voor de interesees tijdens de proefweek. U bent een geweldig mens!!! En de deken is een aanrader!!!!!
Mariska Viergever
17-06-20 21:13:08
Onze dochter sliep al erg slecht en we hadden het erover gehad om te kijken of we een verzwaringsdeken konden proberen. Op fb kwam ik een bericht tegen dat we ze konden huren. Een bericht gestuurd en ik kon dezelfde dag een deken op komen halen. Elke dag kregen we een bericht om te vragen hoe het ging. Tijdens de week konden we om de 2 a 3 dagen een ander gewicht proberen zodat we een goed beeld hadden wat voor onze dochter prettig was.
Nadat we een deken besteld hadden, bleek er een naadje los te zijn waardoor er balletjes uitgevallen waren. 's Morgens terug gebracht en 's avonds hadden we hem weer terug. Echt super!
Ook nu we de deken al hebben, krijgen we nog geregeld de vraag hoe het nu gaat met slapen.
Topservice en zeker een aanrader!
Carola Reedijk
16-06-20 21:08:04
Wat een lieve meelevende mevrouw is dit.ik kwam een advertentie tegen op fb ik heb info opgevraagd! Er werd super goed met me meegedacht! Er werd speciaal een deken gemaakt voor mijn zoon om te huren! Ik kreeg elke dag een berichtje met de vraag hoe het ging met het slapen! Ik heb de deken een weekje gehuurd en uiteindelijk gekocht! Heel erg blij mee. Een super lieve meedenkende vrouw met een top service. Als de deken hier weer aan vervanging toe is bestel ik hier zeker weer een nieuwe! Gr carola
Tonen: 5  10   20