Hoe werkt huren:


Bij mij is het mogelijk om de deken eerst te huren, voordat u overgaat tot het kopen van een deken. Dit komt omdat mijn dochter echt wel een aantal gewichten heeft moeten proberen, voordat ze het juiste aantal kilo's had gevonden waar ze zich prettig bij voelde. 


U heeft bij mij de mogelijkheid om voor max. 2 weken te huren voor 30,00 en een borg van € 35,00 voor de standaard maat van ca 100 x 150 cm . Voor grotere maten betaald u 35,00 voor 2 weken huur en een borg van 40,00. Ook al brengt u de deken eerder retour wordt toch de lopende week berekend. Alleen met wederzijdse overeenstemming kan er een langere huurperiode worden afgesproken. 

In de huurperiode is het mogelijk om tussendoor een ander gewicht te proberen (indien op voorraad). 

Na de huurperiode is het mogelijk om de deken te kopen en dan gaat het bedrag van de huur en borg van het aankoopbedrag van de deken af en betaald u het restantbedrag nog. 

U kunt er ook voor kiezen om een andere deken te kopen met een andere stof, dan betaald u wel de huur, maar wordt de borg verrekend met het aankoopbedrag van de nieuwe deken.

Wel belangrijk om te weten is dat u de borg alleen terug krijgt als de deken in goede conditie is en binnen de afgesproken termijn van 14 dagen wordt teruggebracht of opgestuurd. U bent zelf verantwoordelijk voor het retourneren op welke manier dan ook. Mocht de deken te laat worden geretourneerd wordt er een extra huurweek verrekend met de borg. De deken mag NIET gewassen worden, dit doe ik bij terugkomst van de huurperiode.