Hoe werkt huren:


Bij mij is het mogelijk om de deken eerst te huren, voordat u overgaat tot het kopen van een deken. Dit komt omdat mijn dochter echt wel een aantal gewichten heeft moeten proberen, voordat ze het juiste aantal kilo's had gevonden waar ze zich prettig bij voelde. 

Hoe werkt het huren:

U heeft bij mij de mogelijkheid om 1 week of 2 weken te huren. Per week betaal je € 15,00 (tot 5 kilo) en € 20,00 voor de eerste week en 10,00 voor de 2e week (vanaf 5 kilo) en een borg van € 35,00. 

In die huurperiode is het mogelijk om tussendoor een ander gewicht te proberen (indien op voorraad) of om de periode te verlengen van 1 week naar 2 weken. 

Na de huurperiode is het mogelijk om de deken te kopen en dan gaat het bedrag van de huur en borg van het aankoopbedrag van de deken af en betaald u het restantbedrag nog. 

U kunt er ook voor kiezen om een andere deken te kopen met een andere stof, dan betaald u wel de huur, maar wordt de borg verrekend met het aankoopbedrag van de nieuwe deken.

Wel belangrijk om te weten is dat u de borg alleen terug krijgt als de deken in goede conditie wordt teruggebracht. De deken mag NIET gewassen worden, dit doe ik bij terugkomst van de huurperiode.