Over mij:


Ik ben Heleen Vale-Vink, 55 jaar en getrouwd met Herman. Moeder van Izzy van 16 jaar en daar begint het eigenlijk allemaal mee. Onze dochter is van baby af al een slechte slaper geweest. Toen ze baby was bakerden we haar altijd al in en we merkten dat ze dat prettig vond. Je zag haar meteen ontspannen zodra we haar inbakerden. Later toen dat niet meer ging is ze zeker 3,5 jaar lang aan het spoken geweest 's nachts.

Toen ze 8 jaar was en we op vakantie waren in Frankrijk begon de ellende weer, midden in de nacht wakker worden en niet meer in slaap kunnen komen. Toen was ik er zo klaar mee dat ik direct toen we thuis kwamen een afspraak maakte met de huisarts en die schreef haar voor de eerste keer melatonine voor 1 mg. Er ging een nieuwe wereld voor me open, wat een zaligheid mijn kind sliep snel in en meestal sliep ze nog door ook. Maar na enkele jaren zo door te zijn gegaan kreeg ze de diagnose Adhd. Met de diagnose Adhd en medicatie werd het slapen steeds ellendiger en had ze steeds meer melatonine nodig totdat we op 4 mg zaten. Wij wilden niet langer afhankelijk zijn van de melatonine, zodat wij besloten verder te gaan zoeken. 
Op dat moment las ik over verzwaringsdekens en wat voor positieve resultaten dit teweeg bracht bij dit soort klachten. Ik heb toen zelf een deken gehuurd en wat er toen gebeurde was onvoorstelbaar! 
Wij zijn binnen 1 week de melatonine af gaan bouwen en binnen 2 weken zat ze nog maar op 0,3 mg.

Hierdoor is dus het idee ontstaan dat eigenlijk iedereen die met slaapproblemen kampt, in ieder geval moet kunnen ervaren wat wij ervaren hebben met de komst van de verzwaringsdeken. Onze dochter is uitgeruster dan ooit. 
Zo ben ik er toe gekomen om naast mijn baan, verzwaringsdekens te gaan maken voor mensen die dit ook willen ervaren.
WAT EEN FANTASTISCH PRODUCT !!